Barn Väckarklocka Tryck Kontroll nattlampa för Sovrum, Flera Larm Ljud Soluppgång och Solnedgång Simulering, Snooze-Funktion Wa

kr178.07

Klockor

Produktbeskrivning


Vi erbjuder rabatt för stor mängd.Välkommen att kontakta oss!

Söt Väckarklocka: Charmig design med flera färgskiftande ljus.Detta Barn väckarklocka har drömlika en knapptryckning aktiveras bakgrundsbelysningen.Mjukt ljus skapar en fantastisk atmosfär som en lampa på natten.Det kan användas som en wake up light, multi-färgade ljus på natten, humör natt, ljus, atmosfär och belysning, sovrum klockor, inredning, belysning, väckningstjänst väckarklocka.

Sunrise & Sunset Simulering: varmt vitt ljus som börjar 30 minuter innan din väckarklocka tid och gradvis ljusnande från 1% till 100%.naturligtvis vaknar du upp ur en djup sömn.med hjälp av solnedgången simulering funktion och inställning av tid sunset varar, väckarklockan kommer att avge ett svagt ljus för att få hjälp att sova.När lampan stängs av är det dags att sova.

Multi-Function Display: Denna väckarklocka för barnen tydligt visar aktuell tid, upp till två larm.Dessa larm är alla visas på sn och sunrise väckarklocka med minnesfunktion inte längre ställa in alarm klockor ofta.Tre uppsättningar av arbetsdagen inställning säga dig att det är dags att vakna upp, arbeta eller sova.

Snooze-funktionen Alarm: Tryck helt Enkelt på örat av ljus väckarklocka för att få en extra 5 minuter för dig att vara redo för att stiga upp.Du kan vakna upp tillsammans med solljus med 25 musik (piano, fiol, säckpipa, vågor, fåglar och "DiDi"ect ) Börja varje dag med ett fullt förberedda kropp och sinne.

Inte bara används som en väckarklocka och sänglampa, det kan också användas som en USB-laddare.Användarvänlig 5V/2A USB-porten används för att ladda din telefon eller andra enheter.

Detta är en Multi-Funktion väckarklocka, som också kan användas som en sömn tränare, natten ljus och söt klocka med ett trevligt paket.Det är en perfekt present för Barns födelsedag, semester, baby shower, och mycket mer!

Variabel ljusa färger: ändra färgen automatiskt eller välja den färg du vill manuellt, vilket skapar en romantisk atmosfär i rummet.

Vacker AlarmSounds: Det finns 25 olika larm att välja mellan.Du kan välja din favorit bell och komma upp med det.

Justerbar ljusstyrka:ljusstyrka för sn och lätt kan justeras.Använd den fritt enligt användare och olika användning scenarier.

Snooze-Läge: knacka på toppen av wake-up lampa, gör att du kan sova ett par minuter utan att gå miste om viktiga möten.

Söt Väckarklocka: Söt design ser bra ut på din night stand eller dusch, lägga till några fantastiska färger till heminredning.

Med wake-up light time display och 24-timmars format.

wake-up light väckarklocka drivs av en USB-Kabel. (Inga adaptrar ingår)

färg:vit

Material:ABS

storlek:14,5*13cm

Paketets Innehåll:

1*Sunrise kid Väckarklocka

1*USB-Kabel(om 2.95 meter)

1*Instruktioner Häfte

Endast ovanstående paket innehåll, övriga produkter ingår inte.

Obs: Ljus fotografering och olika skärmar kan orsaka färg i bilden lite annorlunda från den äkta varan.Mätning tillåtna fel +/- 1-3cm.

Produkt Recension


Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv en recension

Övrig information


Modell Nummer barn väckarklocka
Ursprung KN-nr(Ursprung)

Liknande produkter