2st CW / CCW Motorer X250-002 Motor Reservdelar För Wltoys XK Främmande X250 RC Helikopter

kr58.35

Produktbeskrivning


Olika butiker,olika Produkter och olika tjänster!!!Välkommen att Besöka vår butik,vi måste göra vårt bästa för att ge perfekt produkter och tjänster för dig.Om du har några frågor eller funderingar,vänligen kontakta oss via Trademanager direkt ELLER maila oss!Vi kommer att svara dig inom 24 timmar.Kära,vi tror att lita på oss kommer inte att låta dig att känna dig besviken.

Vill du ha en trevlig shoppingupplevelse!Specifikation: 1.Produktnamn: XK X250-002 motor Reservdelar. 2.Lämplig För Wltoys X250 XK Främmande RC Quadcopter 3.Material : Metall 4. Antal : 2st/Mycket 5.100% Nya Varumärken

Alla Vänner Från hela världen,vi hälsar dig välkommen till mix grossistförsäljning och stöd i kombination frakt med förmånliga priset.Väntar på din fina e-post när som helst !!!Leverantören Lovar .Garanti & Återgång Politik: 1. Du har 7 dagar på dig att kontakta oss och 30 dagar på dig att returnera den från den dag den kom in.Om det här alternativet är i din ägo mer än 7 dagar, anses som används och VI KOMMER INTE att FRÅGA DIG EN ÅTERBETALNING ELLER ERSÄTTNING.Det finns INGA UNDANTAG!Köpare är ansvariga för att returnera frakt kostnader under några som helst omständigheter. 2. Alla returnerade varor MÅSTE VARA i original förpackning, och du MÅSTE FÖRSE oss med frakt tracking nummer, specifika orsaken till returen. 3. Vi kommer att återbetala HELA BELOPPET,vid mottagandet av varan i sitt ursprungliga skick och paket med alla komponenter och tillbehör ingår.ELLER, du kan välja att ha en ersättare. 4.VI GÖR INTE ATT REPARERA ELLER ERSÄTTA POSTER MED ETT UTGÅNGET GARANTI.Om Du är överens om att alla av de ovan listade politik,pls ordning på Andreassonsakeri.se!Leverans:

• Vi skickar över hela VÄRLDEN.

• Objektet kommer att skickas ut 2-3 arbetsdagar från Kina av Standard Air-Post efter det att full betalning erhållits. • Leveranstiden är ca 7-25 dagar på sig att de flesta länder: 7-30 dagar till storbritannien 8-35 dagar till Australien 9-40 dagar till USA / Kanada 10-45 dagar till de flesta länder i Europa 2-8 veckor till Italien/Turkey /i Brasilien, och andra avlägsna länder moms: Säljaren tar inte ansvar för eventuella tull skatt, köparen bära den.

Kundtjänst

• Kontakta oss genom Andreassonsakeri.seTE E-post om du har några frågor.Vi kommer att svara dig så fort som möjligt, om inget svar till dig inom 48 timmar, kolla spam i din brevlåda.

• Feedback kommer att finnas kvar en gång efter att vi har fått feedback från köpare.

Produkt Recension


Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv en recension

Övrig information


Fjärrkontrollen Tillbehör/Utrustning Batteri
RC-Delar & Tillb Motorer
Fyra-wheel Drive Attribut Motorer
För Fordonstyp Helikoptrar
Material Metall
Användning Fordon & Remote Control Leksaker
Verktyg Leveranser Batteri
Varumärke JJRC
Modell Nummer XK.2.X250.002
Uppgradera Delar/Tillbehör Motorer

Liknande produkter