5 Steg Renare Vatten Filter System Kök Eget Kök Hem Dricksvatten Filtrering Kit

kr386.51

topp

Produktbeskrivning


5 Steg Renare Vatten Filter System Kök Eget Kök Hem Dricksvatten Filtrering Kit

Beskrivning:

Denna komplett med 5-stegs vattenfilter system är tillverkad av hög kaliber komponenter för att erbjuda exceptionella föroreningar avslag priser och långvarig, tillförlitlig prestanda.Designad av ledande vatten filter tillverkare, detta vatten sysytem är garanterad att ta bort upp till 99% av alla föroreningar, som klor, smak, lukt och krom.Denna effektiva och produktiva system kommer att ge din familj med problem-fritt, högkvalitativt dricksvatten för många år framöver.

Funktioner: 5-lager vattenrenare som effektivt tar bort vatten, sediment, rost, vissa skadliga ämnen i den mikrobiella etc.Utmärkt filtrering kapacitet, filter lera, rost, damm, hämning av skadliga ämnen.Användningen av högkvalitativa filter skal, för att förhindra tillväxt av alger.Användning av vattentryck för att ge ström, ingen elektricitet.Användning av hög kvalitet hänger tabletter.Väggmonterad, skrivbordet kan vara att installera, enkel att installera.Premium lång-varaktig-filter används för att behandla kranvatten, samt vatten.Ger obegränsad ren, uppfriskande skarpa smaka vatten överlägsen flaska vatten.Njut av obegränsad ultra-fräsch, ren, välsmakande vatten som hemma för en av den bästa kvaliteten vatten för matlagning och att göra gott kaffe, te och is.Spara pengar, tid och besvär för att köpa dyrt vatten på flaska och leva ett hälsosammare liv med ultra-säker vatten som är föroreningar gratis.

Specifikationer:

Skick: 100% Helt Ny

Namn: Vatten Filter

Material: Plast+ PP bomull + aktivt kol filter

Färg: Vit

Vatten temperatur: 5-45℃

Vattentryck: 0.1 Mpa-0.4 Mpa

Filtrering Noggrannhet: 0.01 mikron

Gränssnitt: 2 sub-gränssnitt

Avlopp-Läge: Manuell avlopp

För filter: PP bomull filter, komprimerad aktivt kol filter, harts filter och så vidare

Ansökan: vatten meter framför, tvättmaskin, badkar

Mått: ca. 43,5 x 14 x 35 cm / 17.13 x 5.51 x 13,78, vilket tums

Vattenkran Höjd: ca. 28cm / 11.02 tums Paket Vikt: ca. 4.8 kg

Paket Ingår:

1 x 5-Lager vattenrenare (innehåller filter element)

1 x vattenkran

1 x Installation Kit

Observera:

Låt 1-2mm skiljer sig på grund av manuell mätning.

På grund av de olika display-och olika ljus, bilden kanske inte återspeglar den faktiska färgen på objektet.Tack för din förståelse.

1) Vi accepterar Alipay, Västra Unionen, till TT.Alla stora kreditkort accepteras genom säker betalning processor SPÄRRADE. 2) Betalning måste ske inom 3 dagar från beställning. 3) Om du inte kan kassan omedelbart efter auktionen nära, vänta några minuter och försök igen Betalningar måste göras inom 3 dagar.Om frakt 1. FRAKTKOSTNADEN. (Förutom vissa länder och APO/FPO) 2. Beställningar som behandlats tid efter det att betalning kontroll. 3. Vi skickar bara till bekräftad för adresser.Din beställning adress MÅSTE MATCHA din leveransadress. 4. Bilderna som visas är inte själva artikeln och för din referens. 5. TJÄNSTEN TRANSIT TID tillhandahålls av transportören och utesluter helger och helgdagar.Leveranstider kan variera, särskilt under semesterperioden. 6. Om du inte har fått din försändelse inom den tid, vänligen kontakta oss.Vi kommer att följa sändningen och komma tillbaka till dig så snart som möjligt med ett svar.Vårt mål är att kunden är nöjd! 7. På grund av beståndens status och tid skillnader, vi kommer att välja att skicka ditt objekt från vår första tillgängliga lager för snabb leverans. 8. Vi säljaren är inte ansvarig för importtullar, köpare är ansvariga för det.Eventuella tvister som orsakas av detta är oskäligt. 9. BR köparen lämna cpf eller cnpj, det kommer att bli bättre för dig att få det snabbare.tack Avkastning och Återbetalning 1. Du har 7 dagar på dig att kontakta oss och 30 dagar på dig att returnera den från den dag den kom in.Om det här alternativet är i din ägo mer än 7 dagar, anses som används och VI KOMMER INTE att FRÅGA DIG EN ÅTERBETALNING ELLER ERSÄTTNING.Det finns INGA UNDANTAG!Frakt kostnad präglas av både säljaren och köparen i hälften. 2. Alla returnerade varor MÅSTE VARA i original förpackning, och du MÅSTE FÖRSE oss med frakt tracking nummer, specifika orsaken till returen, och din po#. 3. Vi kommer att återbetala DIN FULLSTÄNDIGA VINNANDE BUD BELOPP, vid mottagandet av varan i sitt ursprungliga skick och förpackningar med alla komponenter och tillbehör ingår, EFTER att BÅDE Köparen och Säljaren avbryta transaktionen från Andreassonsakeri.se.ELLER, du kan välja att ha en ersättare. 4. Vi kommer att stå för alla kostnader för frakt om produkten(s) (är) inte som utlovat.Om feedback Vi upprätthålla en hög standard av förträfflighet och strävar efter 100% nöjda kunder!Feedback är mycket viktigt att Vi ber dig kontakta oss omedelbart INNAN du ger oss neutral eller negativ feedback, så att vi på ett tillfredsställande sätt kan lösa ditt problem.Det är omöjligt att ta upp frågor om vi inte vet om dem!

Produkt Recension


Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv en recension

Övrig information


Installation Montering På Vägg Typ
Rening Av Position Terminal Rening
Vattenrening-maskin Typ Pre-filter
Vatten Kvalitetskrav Kommunalt Vatten/Vatten Samt
Modell Nummer Vatten Filter
Varumärke VGEBY
5 Stegs Filtrering Ja
Användning Blandare Monterad
Certifiering CE
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Material Aktivt kol
Funktion Direkt Dryck
Typ Omvänd Osmos
Effekt (W) Dricksvatten Filter

Liknande produkter