Lämplig För TRAC T10116 ankarspelet 2: a Switch Kit MARINA BÅT För Elektriska ankarspelet

kr257.36

topp

Produktbeskrivning


Lämplig För TRAC ankarspelet 2: a Switch Kit

Den här växeln för att installeras vid rodret eller var du än väljer, erbjuder ett andra alternativ för kontroll av den elektriska ankarspelet.Omkopplaren på vinschen täcka kommer att fortsätta att fungera så väl.

Kitet innehåller förseglade strömbrytare, kablar med kontakter och 4 skruvar – allt som behövs för att installera en extra omkopplaren i läge av ditt val.

Den 2: a Switch Kit är lämplig för TRAC ankarspelet Modeller: Fisherman ' 25 (T10108-25) och Pontoon 35 (T10109-35).

1.FRAKTKOSTNADEN. (Förutom vissa länder och APO/FPO) 2. Beställningar som behandlats tid efter det att betalning kontroll. 3. Vi skickar bara till bekräftad för adresser.Din beställning adress MÅSTE MATCHA din leveransadress. 4. Bilderna som visas är inte själva artikeln och för din referens. 5. TJÄNSTEN TRANSIT TID tillhandahålls av transportören och utesluter helger och helgdagar.Leveranstider kan variera, särskilt under semesterperioden. 6. Om du inte har fått din försändelse inom 30 dagar från betalning, vänligen kontakta oss.Vi kommer att följa sändningen och komma tillbaka till dig så snart som möjligt med ett svar.Vårt mål är att kunden är nöjd! 7. Enligt Andreassonsakeri.se Politik,varje paket kommer att vara deklarerade värdet samma sak med vår butik.Om du har frågor,vänligen lämna ett meddelande i beställningen. 1. Vi garanterar den ursprunglige köparen att FUDU Produkter har tillverkats fri från fel i material och utförande. 2. Denna garanti gäller under två år från inköpsdatum,utom att där FUDU produkter används kommersiellt eller i någon hyra eller inkomst som producerar aktivitet,då denna garanti är begränsad till ett år från inköpsdatum. 3. Vi kommer att ge ersätta produkten utan kostnad för någon FUDU produkt uppfyller denna garanti,vilket är tillbaka(med förhandsbetald frakt)inom garantiperiod är över till den återförsäljare från vilken och när produkten har köpts. 4. I sådana fall FUDU produkter som konstaterats vara felaktig och som omfattas av denna garanti,kommer att ersättas på FUDU alternativ,och återlämnas till återförsäljaren. 1.Dina synpunkter är mycket viktiga för vår Verksamhet är utveckling,Så lämna gärna Feedback 5 Stjärnor om du är nöjd med våra produkter,Tack så mycket. 2.Inte lämna Negativ Feedback utan att be oss om hjälp,är du välkommen att Kontakta oss först om du har några problem.Feedback är vårt liv,innan du lämnar en neutral eller negativ feedback,vänligen kontakta oss för att få en bättre lösning,Vi kommer att besvara alla meddelanden så fort som möjligt,Tack på förhand för ditt tålamod.

Produkt Recension


Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv en recension

Övrig information


Varumärke XMFUDU
Storlek 30m
Typ För ankare
Material Nylon

Liknande produkter