Professionell Testo 552 värmepump Mäta Manometer Manometrar Digital Vakuum Mätare med Bluetooth för Köldmedium System

kr1 652.72

topp

Produktbeskrivning


Professionell Testo 552 värmepump Mäta Manometer Manometrar Digital Vakuum Mätare med Bluetooth för Köldmedium System Meddelande: har 2% rabatt för 2st Stöd för drop shipping och grossistförsäljning !Stora order, stora rabatter !!!Stöd detaljhandel väska Stöd Mix för & dropshipping

Produkten inledning:

1. Den testo 552 är en hög precision elektroniska vakuum mätare som ger absolut exakt och tillförlitlig mätning data.Den har alla de funktioner som krävs för vakuum upptäckt av alla kyl-och värmepumpsystem, och är mycket lång standby och robust.

2. Till skillnad från andra vakuum mätare, den testo 552 är det enda vakuum mätare på marknaden som använder ett underhållsfritt absolut tryckgivare.Denna avancerade sensor-tekniken ger fullständig, ingen bruksanvisning underhåll och är 100% korrekt och tillförlitlig.Mätdata.

3. Den testo 552 är en digital vakuummätare för vakuum test av kyl-och värmepumpsystem.Dessutom kan användaren bestämma graden av avfuktning av systemet och den grad av borttagning av föroreningar (t ex olja, orenheter gaser, etc.).Till skillnad från andra vakuum mätare.

Funktioner:

1. Underhållsfri absolut tryckgivare

2. Hög precision, extremt robust, super praktiskt – stor display med bakgrundsbelysning displayen, och optiskt larm när över gräns

3. Direkt mäta det absoluta trycket, automatiskt beräkna och visa förångningstemperatur vatten

Användningsområde:

- Dammsugning är en av de viktigaste stegen för att installera eller starta en luftkonditionering eller kylsystem: förorening gaser, vatten, gaser och oljor måste vara korrekt bort.Vid denna punkt, är det nödvändigt att mäta graden av vakuum i systemet.

- Detta är den ursprungliga utformningen av testo 552 digital vakuum mätare: för att ge dig korrekt information om graden av system för avfuktning och orenheter avlägsnas och att mäta även den absoluta absoluttrycket med extremt noggrann och tillförlitlig.Detta innebär att användaren alltid kan uppfylla tillverkarens särskilda krav som gäller för systemet.När gränsen överskrids, ett visuellt larm utfärdas i tid.

Produkt Lista:

1 X testo 552 med trådlös Bluetooth och smart APP

Produkt Recension


Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv en recension

Övrig information


Function1 - Digital Vakuummätare
Function2 Kyl-Mätare
Typ Tryckmätare
Feature2 Manometrar Digital Vakuummätare
Modell Nummer testo 552
Nyckel -1 Värmepumpen Mäter Trycket På Manometern

Liknande produkter