Adogirl Sexiga Mesh Spets Kvinnor Kort Jumpsuit Fast Bodycon Klänning Playsuits Hög Midja Höft Lyft Skinny Body Bära Hem

kr108.13

Damkläder

Produktbeskrivning


Varma Tips: 1. om du inte vet hur att välja rätt storlek, vänligen kontakta mig och jag är alltid på nätet. 2. det kommer att vara den färg skillnaden för de olika visningarna. 3. om att sy problem, vänligen kontakta mig för första gången, jag kommer att ta itu med det för dig. 4. snälla lämna inte dåliga rykte, utan att kontakta mig.tack för ditt samarbete.

1.Grossist-och drop shipping är både välkommet?För grossist-kund,vi kommer att erbjuda dig grossistpriset och gratis express frakt (E. g DHL,EMS,Fedex...) som leveranstiden är ca 3-7 dagar (Utom i avlägsna områden).För drop shipping som kund,vi skickar varor till dina kunder direkt och kommer inte att lägga all vår information i paketet. 2.Hur kan jag spåra mitt paket?Du kan spåra ditt paket på denna webbplats genom ditt spårningsnummer: www.17track.net/en (Kopieras till webbläsaren att öppna) 3.Vad kan jag göra när köp som skydd tiden rinner ut?Om dina köp som skydd är det ont om tid, vänligen kontakta oss ,vi kan hjälpa dig att förlänga det .Så att dina pengar inte kommer in på vårt konto.Och vi ska försöka vårt bästa för att följa ditt paket till dess att du får 4.Returpolicy 1).Vi kommer att kontrollera ditt paket noga innan du skickar ut.Om du fått en felaktig vara, kunden har upp till 7 dagar från mottagandet för att begäran om återbetalning eller utbyte till en ny. 2).Om avkastningen är som orsakas av konsument -, bör ansvara för fraktkostnaden.

Produkt Recension


Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv en recension

Övrig information


Ursprung KN-nr(Ursprung)
Tyg Typ Kläde
Kön KVINNOR
Grossist erbjuder rabatt
Varumärke Adogirl
Passar Typ Spinkig
Drop shipping Ja
Ålder Åldrar 18-35 År Gammal
Dekoration Lace
Typ Av Mönster Fast
Fri Frakt Ja
Stil Sexig & Club
Längd Short
Objekttyp Jumpsuits & Sparkdräkter
Modell Nummer 7838
Material Polyester
Typ Playsuits

Liknande produkter