Dynamisk LED-blinkers Sida Spegel Blinkers Indikator Sekventiell Ljus För Ford Fusion Mondeo 2013 2016 2017 2018 4: e.

kr196.00

Bil-Lampor

Produktbeskrivning


Dynamisk LED-blinkers Sida Spegel Blinkers Indikator Sekventiell Ljus För Ford Fusion Mondeo 2013 2014 2015 2016 2017 2018 4: e.Tips: Plug-and-play-installation,100% felfri.Certifieringar: DOT SAE Enkel att installera, i direkt anslutning till den ursprungliga kontakten.Ingen kodning behövs.Semi-Rökfärgad lins,ser lyxigt som sport stil.Dynamisk blinkers,bläddra smidigt.Lättare att ses av andra förare när du svänger höger/vänster.LED-teknik,mer hållbara.Med matt yta för reptålig.Detta kommer inte att skada någon exteriör.Ser perfekt på dag och natt!Titta på vår video.Verkligen perfekt ersättare!Kompatibel Med: Passar till Ford Fusion (Inte lämplig USA) 2014-2018 Passar Ford-Mondeo 4 Mos. (Internationell) 2014-2018 Den gula blinkers är plug and play-installation, mycket enkelt och bekvämt.För det blå ljuset funktion, ditt första val är att ansluta med pöl ljus effekt om du har.Eller om du ansluter med den sida som är vänd mot spegeln makt.Om du inte har alla dessa två funktioner, då du måste öppna dörren panel för att ansluta med det positiva för att få makt, det är lite komplicerat.Hur som helst, kan du bara använda tejp för att packa in det och låta det vara eller skär den gröna trådar av , använd den gula blinkers bara.Blinkers visar dynamiska gult ljus i normala förhållanden, men det kommer att vara en dynamisk blått ljus när turn är över eller när du på distans låsa och låsa upp bilen.Om dynamisk blå effekt,dess när du låser eller låser upp bilen,för det första visar gult,då det är långsamt förvandla vitt till dess full i baren.Denna effekt fortsätter 10-15secs.När du svänger vänster eller höger,det visar gult,sedan har det 10sek vit Styrning utökad tid för Säkerhet.Alltför många människor Försummar detta 10 sekunder,Ofta 10 sekunder kan rädda liv.Annars,den dynamiska effekten är Västra än orginal gul.

Observera: -monteringsanvisning ingår INTE.Professionell Installation Rekommenderar Starkt . -På grund av ljus-och tv skillnad, objektets färg kanske skiljer sig något från bilderna. -Låt 1-2mm skillnader på grund av manuell mätning.Snälla förstå.

1. FRAKTKOSTNADEN. (Förutom vissa länder och APO/FPO)

2. Beställningar processedtimely efter thepayment kontroll.

3. Vi skickar bara till bekräftad för adresser.Din beställning adress MÅSTE MATCHA din leveransadress.

4. Bilderna som visas är inte själva artikeln och för din referens.

5. TJÄNSTEN TRANSIT TID tillhandahålls av transportören och utesluter helger och helgdagar.Leveranstider kan variera particularlyduring semesterperioden.

6. Om du inte har fått din försändelse inom 30 dagar från betalning, vänligen kontakta oss.Vi kommer att följa sändningen och få parallellt dig så snart som möjligt med ett svar.Vårt mål är att kunden är nöjd!

7. På grund av beståndens status och tid skillnader, vi kommer att välja att skicka ditt objekt från vår första tillgängliga lager för snabb leverans.

1. Du har 7 dagar på dig att kontakta oss och 30 dagar på dig att returnera den från den dag den kom in.Om det här alternativet är i din ägo mer än 7 dagar,anses som används och VI KOMMER INTE att FRÅGA DIG EN ÅTERBETALNING ELLER ERSÄTTNING.Det finns INGA UNDANTAG!Fraktkostnaden är bearby både säljaren och köparen i hälften.

2. Alla returnerade varor MÅSTE VARA i original förpackning, och du MÅSTE FÖRSE oss med frakt tracking nummer, specifika reasonfor återvända, och din po

3. Vi kommer att återbetala DIN FULLSTÄNDIGA VINNANDE BUD BELOPP, vid mottagandet av varan i sitt ursprungliga skick och förpackningar med alla componentsand tillbehör ingår, EFTER att BÅDE Köparen och Säljaren avbryta transaktionen från Andreassonsakeri.se.ELLER, du kan välja att ha en ersättare.

4.Vi kommer att stå för alla kostnader för frakt om produkten(s) (är) inte som utlovat.

1. 12 månader Tillverkarens limitedWarranty för fel i varan (exklusive jämförelsestörande poster jämförelsestörande poster är skadade och/eller missbrukas efter mottagandet).Accessoriescome med en 3-månaders garanti.

2. Defekta objekt som SKA rapporteras och som returneras inom garantiperioden (och i originalförpackning om möjligt).Du måste tellus vad felet är och ge oss ditt ordernummer.VI GÖR INTE ATT REPARERA ELLER ERSÄTTA POSTER MED ETT UTGÅNGET GARANTI.

Du samtycker till att alla av de ovan listade politik vid beställning på Andreassonsakeri.se!

Vi upprätthålla en hög standard av förträfflighet och strävar efter 100% nöjda kunder!Feedback är mycket viktigt att Vi begära att youcontact oss omedelbart INNAN du ger oss neutral eller negativ feedback, så att vi på ett tillfredsställande sätt kan lösa ditt problem.Det är omöjligt att ta upp frågor om vi inte vet om dem!

Produkt Recension


Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv en recension

Övrig information


färg blå
Varumärke Malcayang
Modell 1 År Passar till Ford Fusion (Inte lämplig USA) 2014-2018
Objekttyp Blinkers
Artikel Vikt 0.32kg
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Effekt Sequential scroll mirror indicator
Typ Av Gränssnitt INGEN
För Bilmärken/Modell FORD
Spänning 12V
Modell Namn Dynamisk LED-blinkers Blinkers Sekventiell ytterbackspegel indikatorlampan
Lumen 2400Lm
Modell År 2 Passar Ford-Mondeo 4 Mos. (Internationell) 2014-2018
Ljus Färg Gul Blå
lens color Rökt Svart Blank
Ingår Ett par(höger och vänster)
Ford Modell mondeo

Liknande produkter