Funssor aluminium Creality CR-10 Z motorfäste CR-10/Tornado justerbar Z-axeln stepper motor montera spjäll

kr68.82

Dator & Kontor

Produktbeskrivning


Vi ser fram emot att en ytterligare förlängning av ganska bra affärsrelation.Om du har några quetion eller behöver något, vänligen kontakta oss, vi kommer göra vårt bästa för att göra dig nöjd.

Gratis Frakt till hela världen , skicka från Kina Postar Flygpost.

Leverans tid ca 20 -30 arbetsdagar.Vissa landet får vänta 1-2 veckor.

Vi skickar varor inom 2dagar efter mottagandet rensas betalning.

Uppmärksamhet:

Om du vill få produkten omgående, vi kan också skicka den genom att EMS eller UPS,DHL etc.Du kan behöva betala någon frakt mer .Kontakta oss först om du vill ändra till en FÄRG,UPS,DHL, etc.).

Om du inte är nöjd med ditt köp,av någon anledning,låt oss veta.Vi kommer att utan dröjsmål ersätta varan eller ger dig ett nytt bidrag,det är så enkelt.Frakt och hantering avgifter återbetalas inte.Frakten för att skicka tillbaka och re-skicka bör betalas av köparen.För din egen säkerhet, vänligen försäkrade ditt paket.

Om du produkter har några fel eller dröjsmål, ska du inte öppna fallet eller inte lämna Negativt & Naturlig feedback, det kan inte lösa några problem .- Tala om för oss, vi kommer göra vårt bästa för att lösa det.

Om du är nöjd med ditt köp, vi hoppas att du kan lämna oss en positiv Feedback och fyra 5-stjärniga Detaljerad Säljaren Betyg (DSR), som är av avgörande betydelse för tillväxten av vår lilla verksamhet.

Vi accepterar betalning via Andreassonsakeri.se BARA.Om du inte har Andreassonsakeri.se-konto, vänligen registrerat en för dig själv på Andreassonsakeri.se).Betalning ska ha inkommit inom 5 dagar efter avslutade auktioner.Du kan vara säker på att du har för avsikt att köpa eller har möjlighet att betala inom den nämnda perioden innan budgivning.Obetalda tvisten kommer att lämnas in till Andreassonsakeri.se för icke betalas bön.

VÄNLIGEN INTE lämnar oss 1, 2, 3 eller 4-stjärniga Detaljerad Säljaren Betyg eftersom de är lika negativ feedback.Endast 5-Detaljerad återförsäljarbetyg är välkomna.

Produkt Recension


Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv en recension

Övrig information


Varumärke Funssor
villkor Nya
Kompatibel Modell För Creality 3D-CR-10
Modell Nummer Hjulet spårkullager För Creality 3D-Skrivare CR-10
Objekttyp Mekanisk Kit/Hårdvara Delar
För Att Passa 3D-Skrivare Creality 3D-CR-10
Material Aluminiumlegering
Land/Region för Tillverkning Kina

Liknande produkter