2019 NYA Barn Kritor Ställa Tvättbara Färg Finger Kritor med 9 Färger för Barn Presenter

kr73.37

Leksaker & Hobby

Produktbeskrivning


I Punktform:

1、Säkerhet Och Hälsa: finger Dessa kritor är gjorda av giftfria material certifierade med CE och EN71. De är ofarliga för huden.Oavsiktligt intag inte orsaka toxiska reaktioner.Det är absolut säker för barn, flickor, pojkar och unga barn.Kritor kan rengöras med handdesinfektion och har en slät yta som inte kommer att färga ditt barns händerna efter användning.Genom crayon det är ett litet hål för att undvika kvävning, i de fall barn av misstag sväljer krita.

2、Lätt att Greppa: utformningen av krita är inspirerad av formen på glass.Round pen är speciellt utformad för barnets lilla hand.Det är lättare för barnet att dra och vrida på att skriva.Krita har ett litet hål för att förhindra barn från att kvävas när de kan råka svälja krita.Rekommenderas för barn över 36 månader.

3、Enkel Rengöring: Våra barn finger kritor har en slät yta som inte färga ditt barns händerna efter användning.Det är renare än traditionella kritor och kan rengöras med rengöringsmedel sidan, så du behöver inte oroa dig för smuts ditt barns kläder.

4、Färgglada Drömmar: Varje set innehåller 9 grundläggande färger söt baby kritor.Rena och ljusa färger för att hjälpa barnen att identifiera färger och utveckla färg-utforska och tänkande.

5、En Perfekt Gåva: kan Du ge ditt barn en överraskning i öppningen säsong, Jul, Halloween, Thanksgiving, Barnens Dag eller födelsedag.De kommer att älska det så mycket och det kommer att stimulera deras kreativitet och fantasi.

Parametrar:

Produkt material: paraffin; harts; pigment

Produkt vikt: ca 275 g

Produktens färg: 12 färger

Förpackning: färg box

Lista:

1 * Kritor

Produkt Recension


Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv en recension

Övrig information


Kön Unisex
Åldersgrupp > 3 år gamla
Klassificering Måla Lärande Notebook/Notebook-Färg
Drop shipping Stöd
Har pensel-penna
Produktens färg
Typ Ritning Leksaker Set
Varning -
Varumärke MINOCOOL
Förpackning
Modell Nummer pensel-penna
Material Trä

Liknande produkter