Husdjur Hund Katt Sele Koppel Set Krage Offentlig Gå Vest Harness Liten Hund Sele och Koppel Set Husdjur Katt Vest för Utomhus

kr104.78

topp

Produktbeskrivning


Produkt Beskrivning Artikel Typ: Katt i Sele och Koppel Set Material: Polyester, Tyg, Mesh Tyg Färg: Röd,Blå,Grön Storlek: XS/S Målgrupp :Katter Har: Justerbar Storlek--------------------Hals---------------------------Bröstet XS-------------27.00 cm/10.63"------------------38.00 cm/14.96" S--------------31.00 cm/12.20"-------------------48.00 cm/18.90" Funktioner 1. Den polyester duk som är bra andningsförmåga och bekväm, tålig och slitstark. 2. Antagande 4 poäng design för att skingra dra och katter kommer inte att känna dig obekväm när du drar dem. 3. 38 mm nylon med lås för att justera och bälte spänne för att fixa, för att säkerställa att pet inte lätt att fly, lätt att bära och bekväm att justera. 4. Handtaget är i linje med ergonomi låter som du har bra kontakt och känner sig mer bekväm. 5. Metall spänne och D dragkraft spänne genom utsökt hantverk är ljusa, inte lätt att rost och tålig. 6. Den Japanska stilen fritid och härliga.Det kan vara mode kläder för katter medan det kan också vara en sele och koppel som så länge med D spänne.Paketet Inkluderar: 1 x Katt i Sele och Koppel Set Anmärkningar: 1. 1-3 cm skillnad på grund av manuell mätning och 3-5 g till skillnaden mellan olika färger. 2. På grund av att skärmen skillnad, färgen kan vara lite olika från vad du förväntar dig, låt den.

Grossist-och drop shipping är både välkommet?För grossist,vi kommer att erbjuda en rabatt eller gratis express frakt som bara tar 3-7 dagar att komma fram.För drop shipping,kan vi skicka varor till dina kunder direkt och kommer inte att lämna information om oss om du vill.Hur kan spåra mitt paket?Du kan spåra ditt paket på följande webbplats med ditt spårningsnummer: //global.cainiao.com/ eller www.17track.net/en (Kopieras till webbläsaren att öppna) Vad kan jag göra när köp som skydd tiden rinner ut?Om dina köp som skydd är det ont om tid, vänligen kontakta oss och vi kan hjälpa dig att förlänga det.Så att dina pengar kommer inte att gå till mitt konto.Beställning och frakt 1. Var god slutför din betalning inom 7 dagar efter din beställning, eller order kommer att annulleras automatiskt system.Vänligen se till att adress-och personuppgifter är korrekt och fullständig. 2. Normalt, vi kommer fri frakt varor till dig av kina postar flygpost, kontakta oss först om du vill skicka med DHL, UPS, EMS, Fedex eller andra rederier.Utvärdering och service 1.Om du är nöjd, snälla gör oss alla en tjänst för att lämna en 5 stjärnor postive feedback efter att ha mottagit varan. 2.Vi är fast beslutna att full belåtenhet.Tveka inte att kontakta oss via Andreassonsakeri.se meddelande om det är någon fråga.

Produkt Recension


Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv en recension

Övrig information


Katt i Sele och Koppel sele för katt
Funktion 1 kanin sele
Har Breakaway
Pet Storlek Små Medelstora Husdjur Katt Hund
Material Polyester canvas + mesh
färg röd blå grön
Dekoration Andra
Är Smart Enhet No
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Typ katter
Har 2 katt gå sele
katt gå sele katt i sele
Varumärke ZZSLHL
Produkter Typ Pet Koppel Selar
mönster mönster

Liknande produkter