1000pcs/mycket grossist M3/M5 förzinkat Tee nötter för 2020 v-spår för aluminium profil tillbehör

kr227.41

Dator & Kontor

Produktbeskrivning


Openbuilds M3/M5 T Nötter (1000pcs/mycket)

M3/M5 Tee Nötter är utformade och c-ustom gjort med vinklade hörn för att möjliggöra en smidig övergång när de glider in med V-Spår för Linjära Järnväg .

"Du kan använda dessa Tee Nötter, precis som du skulle en Dubbel Tee Nut att göra alla anslutningar du behöver någonstans längs med V-Spår för Linjära spår."

Våra Tee Nötter är reversibel.Du kan vända dem upp och ner om du behöver mer gängning.Produkt Detaljer Antal.grossist 1000pcs/mycket M3/M5 Gänga Storlek Fästen med M3 är 3 mm Skruvarna Monteras med M5 är 4 mm Skruvarna Kompatibel med 10 mm Storlek Spår V-Spår Linjär Rails) Blank Förnicklad Stål Färg: Silver

M3 T-Nötter

M5 T-Nötter

Toppen att Sälja CNC-Du Kanske Gillar

--------------------------------------------------------- E-post: [email protected] -------------------------------------- -----------

Betalning

Vi accepterar Alipay, Västra Unionen, till TT.Alla stora kreditkort accepteras genom säker betalning processor SPÄRRADE.

Betalning måste ske inom 3 dagar från beställning.

Om du inte kan kassan omedelbart efter auktionen nära, vänta några minuter och försök igen .

Leverans

Skriv MÅSTE MATCHA Frakt för adresser.

Posten kommer att levereras inom 1-3 arbetsdagar, inom normal tid.

Om du inte har fått din försändelse inom 30 dagar från betalning(Brasilien 60-100days), vänligen kontakta oss.Vi kommer att följa sändningen och komma tillbaka till dig så snart som möjligt med ett svar.

Tull Skatt

Importtullar, skatter och avgift som inte ingår i den produkt pris eller fraktkostnad.Dessa laddningar är köpare ansvar.Vi brukar kommer att markera varor till en låg kostnad på tulldeklarationen och vi försöker att hjälpa dig att minimera eller undvika MOMS eller V. A. T eller andra avgifter vid import.Men vi kan inte garantera någon skattekostnad som det är beror på ditt lands politik.

Feedback

Vi kommer att arbeta med dig tills du är nöjd.vi hoppas att du kan lämna oss en Positiv Feedback& 5 Stjärnor , för någon anledning inte är nöjd med ditt köp, kontakta oss via (Mina Meddelanden) eller (Be Säljaren Frågor), Trade manager, innan du lämnar neutral eller negativ feedback.Vi kommer att göra vårt bästa för att lösa eventuella problem och tillfredsställa dina behov.

Produkt Recension


Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv en recension

Övrig information


Mängd 1000pcs/mycket
Modell Nummer HD0006-
Objekttyp Hårdvara Delar/Maskindelar
Storlek M3/M5 for your choice
Är Anpassade Ja
Artikel Namn M3/M5 Tee nuts
Klar Elförzinkad
Material Kolstål
Ansökan Aluminium Profil
Varumärke BULK-MAN 3D

Liknande produkter