För Mitsubishi Outlander 13-15 2016-2018 Xpander Farthållare Byta Ratt Kontroll Knapp För Att Byta Ljud Volym Switch

kr122.54

topp

Produktbeskrivning


För Mitsubishi Outlander 13-15 2016-2018 Xpander Farthållare Byta Ratt Kontroll Knapp För Att Byta Ljud Volym Switch

Produkt Beskrivning:

Skick:100% Nytt.

100% testad

Obs:Enkel Installation Professionell installation Rekommenderas.

Meddelande: Det har differenct av modell och appl.år på olika marknader.

Vänligen comfirm delar antal innan köp .

Direkt ersättning

Alla produktbilder är endast för demonstrationssyfte.

Detta Är Eftermarknaden Ersätter Posten, men Inte Äkta.

Kompatibel Med: För outlander 3 2014-2019 För Xpander 2016 - 2019 För Eclipse Cross 2016-2019 För ASX 2013-2018 För Trito 2015-2017 För Strada 2015-2017 För Sportero 2015-2017 För Fiat Ytterback 2016-2017

Funktion: -Direkt ersättning. -Lätt att installera och hållbar användning. -Bra kvalitet och bra Montering. -Rätt Kontakt Utan att skära eller skarvning. -Strikt kvalitetskontroll-standarder för att Bygga och testa. -LED-bakgrundsbelysning

Om din bil har inte kryssning funktion,du behöver programmet efter installationen cruise-knappen,om inte programmet,cruise-knappen kommer inte att fungera.

Observera: -monteringsanvisning ingår INTE.Professionell Installation Rekommenderar Starkt . -På grund av ljus-och tv skillnad, objektets färg kanske skiljer sig något från bilderna. -Låt 1-2mm skillnader på grund av manuell mätning.Snälla förstå.

1. FRAKTKOSTNADEN. (Förutom vissa länder och APO/FPO)

2. Beställningar processedtimely efter thepayment kontroll.

3. Vi skickar bara till bekräftad för adresser.Din beställning adress MÅSTE MATCHA din leveransadress.

4. Bilderna som visas är inte själva artikeln och för din referens.

5. TJÄNSTEN TRANSIT TID tillhandahålls av transportören och utesluter helger och helgdagar.Leveranstider kan variera particularlyduring semesterperioden.

6. Om du inte har fått din försändelse inom 30 dagar från betalning, vänligen kontakta oss.Vi kommer att följa sändningen och få parallellt dig så snart som möjligt med ett svar.Vårt mål är att kunden är nöjd!

7. På grund av beståndens status och tid skillnader, vi kommer att välja att skicka ditt objekt från vår första tillgängliga lager för snabb leverans.

1. Du har 7 dagar på dig att kontakta oss och 30 dagar på dig att returnera den från den dag den kom in.Om det här alternativet är i din ägo mer än 7 dagar,anses som används och VI KOMMER INTE att FRÅGA DIG EN ÅTERBETALNING ELLER ERSÄTTNING.Det finns INGA UNDANTAG!Fraktkostnaden är bearby både säljaren och köparen i hälften.

2. Alla returnerade varor MÅSTE VARA i original förpackning, och du MÅSTE FÖRSE oss med frakt tracking nummer, specifika reasonfor återvända, och din po

3. Vi kommer att återbetala DIN FULLSTÄNDIGA VINNANDE BUD BELOPP, vid mottagandet av varan i sitt ursprungliga skick och förpackningar med alla componentsand tillbehör ingår, EFTER att BÅDE Köparen och Säljaren avbryta transaktionen från Andreassonsakeri.se.ELLER, du kan välja att ha en ersättare.

4.Vi kommer att stå för alla kostnader för frakt om produkten(s) (är) inte som utlovat.

1. 12 månader Tillverkarens limitedWarranty för fel i varan (exklusive jämförelsestörande poster jämförelsestörande poster är skadade och/eller missbrukas efter mottagandet).Accessoriescome med en 3-månaders garanti.

2. Defekta objekt som SKA rapporteras och som returneras inom garantiperioden (och i originalförpackning om möjligt).Du måste tellus vad felet är och ge oss ditt ordernummer.VI GÖR INTE ATT REPARERA ELLER ERSÄTTA POSTER MED ETT UTGÅNGET GARANTI.

Du samtycker till att alla av de ovan listade politik vid beställning på Andreassonsakeri.se!

Vi upprätthålla en hög standard av förträfflighet och strävar efter 100% nöjda kunder!Feedback är mycket viktigt att Vi begära att youcontact oss omedelbart INNAN du ger oss neutral eller negativ feedback, så att vi på ett tillfredsställande sätt kan lösa ditt problem.Det är omöjligt att ta upp frågor om vi inte vet om dem!

Produkt Recension


Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv en recension

Övrig information


Modell Namn Farthållare Byta Ratt Kontroll Knapp För Att Byta Ljud Volum
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Material Bra ABS
Biltillverkare Mitsubishi
Varumärke Malcayang

Liknande produkter