Ursprungliga ersättningsbatteri För Xiaomi Redmi Hongmi 4A 5A 3S 3X 3 pro 5 Plus Mi5 M5 Not 3 4 5 4X Not 6 Pro 7 Pro Bateria

kr94.57

Mobiltelefon Delar

Produktbeskrivning


Vänligen fyll i mottagarens fullständiga namn på grund av ny policy för ryska tullen

Denna butik har alla batterier stöd grossist mängd

Om du har några problem, är du välkommen att kontakta oss först.Vi kommer att lösa det väl för dig.Ska du inte öppna tvisten i förbigående, annars kommer du att registreras som dålig kredit genom oss, Andreassonsakeri.se, och även av Kina Säljare League.Och blockeras.

Denna produkt är säkerställt att den är köpt från Xiaomi tillverkare av mobiltelefoner tillbehör försäljningskanaler , helt 100% äkta original.

Märke : Xiaomi

Egenskaper : 100% Original Äkta

Batteri Ursprungsland : Kina

Batteri Modell : BN30

Batteri kapacitet : 3120 mAh

Kompatibel med : Xiaomi Redmi 4A / Redrice Hongmi 4a

Batteri Modell : BN31

Batteri kapacitet : 3000 mAh

Kompatibel med : Xiaomi Mi 5X / Redmi Not 5A / Redmi Not 5A pro / Mi A1 / Redmi Y1 Lite / Redmi S2

Batteri Modell : BN41

Batteri kapacitet : 4000 mAh

Kompatibel med : Xiaomi Redmi Not 4 MTK Helio X20 \ Redmi Not 4X MTK Helio X20

Batteri Modell : BN43

Batteri kapacitet : 4000 mAh

Kompatibel med : Xiaomi Redmi Not 4 Snapdragon 625 \ Redmi Not 4X Snapdragon 625

Batteri Modell : BN44

Batteri kapacitet : 4000 mAh

Kompatibel med : Xiaomi Redmi 5 Plus

Batteri Modell : BN45

Batteri kapacitet : 4000 mAh

Kompatibel med : Xiaomi Redmi Not 5

Batteri Modell : BM22

Batteri kapacitet : 3000 mAh

Kompatibel med : Xiaomi Mi 5

Batteri Modell : BM46

Batteri kapacitet : 4000 mAh

Kompatibel med : Xiaomi Redmi Not 3 / Redmi Not 3 Pro

Batteri Modell : BM47

Batteri kapacitet : 4000 mAh

Kompatibel med : Xiaomi Redmi 3 / 3S / 3X / 3 Pro / 4X

Batteri Modell : BN34

Batteri kapacitet : 2910 mAh

Kompatibel med : Xiaomi Redmi 5A

Batteri Modell : BN48

Batteri kapacitet : 4000 mAh

Kompatibel med : Xiaomi Redmi Not 6 Pro

Batteri Modell : BN4A

Batteri kapacitet : 4000 mAh

Kompatibel med : Xiaomi Redmi Note7 Not 7 M1901F7C

Vad är det i paketet?

1* batteri

1* Verktygssatser

1*Lim Klistermärke

Viktigt:

1 100% Ursprungliga Xiao Mi ersätter batteri och verkliga kapacitet och Nyaste batteri.Nya Litium-Jon-batterierna måste LADDAS HELT och FULLT URLADDAT 2 till 3 gånger innan de är FULLT LUFTKONDITIONERADE.

2 Vi erbjuda den ursprungliga kvalitet och 1 års garanti, Om du inte är nöjd behöver inte lämna negativ feedback i vedergällning för en defekt produkt eller något som du inte förväntade dig.Vg kontakta oss !!Nöjda kunder är vår högsta prioritet.

3 W holesale säljaren är varmt välkomna.Om du beställer blandade modeller , Vänligen kontakta oss framåt.Priset kommer att vara mer rimligt!

Nya Litium-Jon-batterierna måste LADDAS HELT och FULLT URLADDAT 2 till 3 gånger innan de är FULLT LUFTKONDITIONERADE.

Vänligen kom ihåg att en ny Litium-Jon-batteriets fullständiga prestanda och livslängd uppnås endast efter 2 till 3 fullständiga laddnings-och urladdningscykler.Efter att du gå igenom 2 till 3 cykler, kommer du aldrig behöva skick batteriet igen!

Alla samtals-och passningstid är ungefärliga beroende på operatörs nät inställningar, signalstyrka, och valda funktioner.Samtals-och passningstid kommer att vara lägre i Analoga läget som nämnts ovan.

Frakt detalj: 1.Vänligen bekräfta att din adress noga när du gör beställningen.Vi kommer att skicka produkterna till dig på en gång efter att vi mottagit betalningen.(vi kommer att sända poster inom 2-5 dagar(arbetsdagar), inte semester säsonger) efter att betalningen är bekräftad av plattformen) 2.Det kommer att vara en standard fraktmetod när du bekräftar din beställning .Jag tem kommer att skickas med Bpost ,Turkiet Inlägg ,PostNL,CDEK eller andra.Varor skickas från kina , nå de flesta av de länder inom 20-45 arbetsdagar. 3.Du kan också ändra fraktsätt enligt om det behövs, till exempel UPS,DHL,FEDEX etc .Självklart ska du betala prisskillnaden av sjöfarten.Detaljer kan hänskjutas till oss. (Betala priset skillnad om sjöfarten i denna länk,

4.Batteriet är inte konventionella varor för leverans, Den beräknade leveranstiden kan vara längre än den konventionella varor.Betalning: 1.Alla stora kreditkort accepteras genom säker betalning processor SPÄRRADE 2.Vänligen se till att du läsa hela beskrivningen och samtycker till affären innan du köper.Garantin: 1.Om du inte är nöjd när du tar emot din vara,var vänlig och returnera det inom 7 dagar för en repacement eller pengar tillbaka, Vänligen kontakta oss innan du returnerar den.Varor som är skadade är inte återbetalningsbar. 2.Köparen ansvarar endast för returfrakten avgifter för garanti artiklar. 3.Innan du returnerar objekt, vänligen se till att du får reda på adress och skriva"gift" på leverans ark.Använd den vanliga postgången och ge oss ett spårningsnummer.När vi har fått varan, vi kommer att reparera dem i utbyte dem asap.Om Kommentarer: 1. Vi förlitar oss på vårt rykte och nöjda kunder för att lyckas.Därför är din feedback är oerhört viktigt för oss.Lämna 5-stjärniga feedback till oss om du är nöjd med våra varor och service. 2. Kan du inte ge oss feedback, utom 5star feedback bara på grund av sjöfarten.Vi har inte mycket val för batteriet frakt. 3. Vi bryr oss om våra kunder med värde, och kommer alltid att göra vårt bästa för att hjälpa dig.' 4. Vänligen ge oss möjlighet att lösa alla problem.Vi förstår den oro och frustration som du kan ha, och kommer att göra vårt bästa för att lösa problem. 5. Vänligen maila oss innan du lämnar någon negativ feedback eller öppna en tvist på webbplatsen, eftersom vi försöker alltid göra vårt bästa för att betjäna våra kunder,vi kommer att ge dig en tillfredsställa lösning .Övrigt 1. Vi är inte ansvariga för eventuella egna plikt eller import skatt 2. Alla mail kommer att besvaras inom 24 timmar , om du inte har fått svar, vänligen skicka ditt meddelande och vi kommer att svara dig så fort som möjligt.Tack för din shopping -, ha en bra tid .

Produkt Recension


Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv en recension

Övrig information


Original eller Inte Original
Batterikapacitet(mAh) 3501mAh-5000mAh
Kompatibel Varumärke Xiaomi
Modell Nummer BN30 BN41 BN43 BM46 BM47
Varumärke Xiaomi
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Kvalitetscertifiering ce

Liknande produkter