Android 10.0 Bil-Multimedia Spelare för Audi A4 A5 B8 S4 2009-2017 AutoRadio-Navigering GPS-IPS-10.25 Skärmen Carplay Headunit

kr2 616.09

Produktbeskrivning


Nya Ankomst Vi släpper Carplay &Android-auto-modul Det kan visa carplay & android auto på oem-fabriken skärmen.behöver inte byta ut oem-fabriken skärmen ,det är ett annat alternativ.

>>>byggd i Carplay&android auto köpa byggt i carplay alternativ ,då skulle det ha android auto och wirelss carplay både funktion också,behöver inte köpa extra dongle.lätt att använda telefon-app på den stora skärmen headunit

>>>Obs: för Audi A4 A5 B8 2009-2017 VÄNSTERSTYRD bil.Bilen måste ha AUX eller AMI funktion >>> > Kompatibla för MMI 3G Hög: Gå till Inställningar i Audi multimedia-menyn, versionsnumret börjar med "HNav"eller "L+" eller "HN+R" audi concert /symphony kan inte vara kompatibelt för audi mmi 2g. >>> > Kompatibla för audi bil ,som inte är en oem-gps-navi-systemet.

>>>PROCESSORN är qualcomn snapdragon-processor chip,kör snabbare och stabilare,har bättre värme dissapation,kan njuta av att använda appar smidigt

>>>Inbyggd GPS/Glonass.enheten har igo karta app,och kunde suppport sygic ,waze och andra extra app också,skulle inte oroa dig för att gå vilse och göra rätt riktning.

>>>Stöd för LTE 4G och WI-fi ingår ,det finns 4G sim-kortet tillbaka i radio .sätt i sim-kort och surfar på internet,Kan du titta på videoklipp på youtube och lyssna på musci online samtidigt som du använder network. 4G sim-kort är valfritt,kan du köpa ett sim-kort i din lokala marknad.

>>>1920*720P-upplösning alternativet är anti-bländning IPS-skärm.

>>>Hålla Idrive-ratten och ratten hjulet kontroll fungerar.du kan swtich volym ljud och slå på knappen,kan bidra till att fokusera körning.

>>>stöd för att ansluta carplay dongle.men du behöver köpa carplay dongel i din lokala marknad.carplay är smartare sätt att använda iphone i bilen.använd iphone apps i den nya headunit skärmen easierly och säkerhet under körning. >>>om du beställer byggt i carplay alternativ,skärmen kunde arbeta med carplay,behöver inte köpa extra tillbehör.

>>>support till hands-free samtal och lyssna på musik via Bluetooth.

>>>stöd för att visa bilen information

>>>denna bilstereo kan stödja bilfabrik 360-kamera/eftermarknaden kamera och fabriken parkering sensorer på skärmen automatiskt när du anlitar bakre redskap.skulle hjälpa dig att fokusera på bakre köra och parkera bilen på ett säkert sätt. >>>Obs:1920*720P-skärm kan stödja AHD, back kamera

>>>vi har dvr för att stödja huvudenhet skärmen,kan diktafonen körning status.dvr har 16 gb sd-kort i det också,stöd natt versionen,om du behöver dvr,vänligen klicka på bilden och betala för det.

>>>stöd för att spela upp 4K-video och compabile med de flesta video format >>>Spegel länk, dela med iphone/android-telefon skärmen för att huvudenhet skärmen ,med hjälp av program på ett säkert sätt och sasily. >>>PIP.kan minimera video samtidigt som du använder andra appar. >>>1920*720P-skärm kan stöd för att arbeta med fabriken DSP.Njut av hög ljudkvalitet. >>>behålla den ursprungliga systemet för bilar och växla fritt >>>Delad skärm.kan med hjälp av skillnaden appar samtidigt.

frakt 1.Det kommer att ta 1-3 dagar att skicka ut paketet efter att vi fått din betalning(undantag helger och festival).vi kommer att publicera den spårningsnummer. 2.Importtullar,skatter och andra avgifter ingår inte i priset på artikeln eller fraktkostnader.Dessa laddningar är köpare ansvar. 3.Om köparna har bättre metod att hjälpa till att rensa tull,vänligen kontakta oss. 4.Några av köparna område eller postnummer tillhör den avlägset område,måste de betala 42 € för fjärrkontrollen avgift Garanti och Retur: 1.12 månader garanti 2.Giltigt i ersättning är 14 dagar från mottagandet av varan. 3.vi kunde bära fraktkostnaden om enheten är inte beskrivs Feedback: 1.om du är nöjd med vår enhet,kan du ge oss en positiv feedback och berätta för din vän om oss. 2.Om du har några problem om enheten, du kan kontakta mig när som helst, vi kommer att göra vårt bästa för att hjälpa dig att löst problemet. 3.Vänligen lämna inte en negativ feedback till oss en öppen tvisten direkt

Produkt Recension


Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv en recension

Övrig information


Ursprung KN-nr(Ursprung)
Operativsystem Android OS 10.0
Bildskärmens Storlek 10.25
Spänning 12V
Max Extern Minne 256G
Speciell Funktion Stöd För Can-Buss
Bluetooth stöd A4 B8 Bil android-radio gps
Särskilda Funktioner TV
ursprungliga Idrive Knopp stöd A4 B8 radio-spelare
A4-År 2015
trådlöst carplay & android auto tillval
Spegel länk för A4 B8 android stereo
Certifiering CE
Original Ratten Styra stöd Audi A4 B8 Multiemdia radio
Makt 4*48w
TF/Micro SD-Kortplats 1
Din En Din
Upplösning 1280*480
OSD-Språk Vietnamesiska
Skärm IPS HD-skärm
RAM 4G
För Bilmärken/Modell Audi
Audi Modell A4
wifi och 4G LTE stöd A4 B8 Bil Kassett Radio
original bakre kamera och radar stöd A4 B8 Bil Multimedia Radio
Digital Media Format Video CD
Material Typ Metall och Plast
4K video display för A4 B8 huvudenhet
Varumärke EBILAEN
Artikel Vikt 4kg
Gränssnitt Koppla in och spela
ROM 64G

Liknande produkter