ZTE GPON OLT KLASS B+ C+ C++ Transceiver modul FTTH Optisk fiber modul

kr85.82

topp

Produktbeskrivning


ZTE GPON OLT KLASS C++ Transceiver modul LC-kontakt Optisk fiber modul

Jag kan försäkra dig om att kvaliteten på våra produkter för att säkerställa att vi ger dig den bästa tjänsten för att säkerställa den snabbaste leverans och mest säkra sättet att leverera varor till dina händer!Om du har några frågor efter att ha tagit emot produkten, eller har problem med kvaliteten, snälla inte panik, känner sig fri att lämna tvister, vänligen kontakta vår kundservice, vi kommer att ge dig den mest tillfredsställande svaret!Happy shopping, tack så mycket

Produkt Egenskaper

För ZTE C320 C300 OLT Bild

1.FRAKTKOSTNADEN. (Förutom vissa länder och APO/FPO)

2. Beställningar som behandlats tid efter det att betalning kontroll.

3. Vi skickar bara till bekräftad för adresser.Din beställning adress MÅSTE MATCHA din leveransadress. 4. Bilderna som visas är inte själva artikeln och för din referens. 5. TJÄNSTEN TRANSIT TID tillhandahålls av transportören och utesluter helger och helgdagar.Leveranstider kan variera, särskilt under semesterperioden. 6. Om du inte har fått din försändelse inom 30 dagar från betalning, vänligen kontakta oss.Vi kommer att följa sändningen och komma tillbaka till dig så snart som möjligt med ett svar.Vårt mål är att kunden är nöjd! 7. På grund av beståndens status och tid skillnader, vi kommer att välja att skicka ditt objekt från vår första tillgängliga lager för snabb leverans. 8.Leveranstid:

Om din last som väger upp till 20 kg eller däröver, eller om du behöver större mängd, vänligen kontakta oss eller e-post till oss, kommer vi att ge dig en ny packning specifikationer, då försöker vårt bästa för att spara lite transportkostnader för dig, och så att produktens pris kan vara till någon nytta för dig!

Vi är en stor tillverkning av företagsgrupper i Kina, vi säljer genom Alibaba, det är enda syfte ,är det bättre att främja våra produkter,alla våra produkter levereras direkt från fabriken, vänligen kontakta oss , hoppas att upprätta långsiktiga vänlig och ömsesidigt samarbete relationer mellan varandra !

Vi erbjuder 6-12 månader garanti.Om objektet är defekt, vänligen meddela oss inom 3 dagar från leverans.Alla artiklar måste returneras i sitt ursprungliga skick, för att kvalificera sig för en återbetalning eller utbyte av varor.Objekt som returneras efter 15 dagar från det att leveransen är endast berättigad till reparation.Köparen är ansvarig för all fraktkostnad.När du köper, det innebär att köparen har givit ett tyst medgivande till politiken.Om ytterligare information, vänligen tveka inte att kontakta oss, vi kommer att arbeta med dig för att nå win-win.

Vi upprätthålla en hög standard av förträfflighet och strävar efter 100% nöjda kunder!Feedback är mycket viktigt att Vi ber dig kontakta oss omedelbart INNAN du ger oss neutral eller negativ feedback, så att vi på ett tillfredsställande sätt kan lösa ditt problem.Det är omöjligt att ta upp frågor om vi inte vet om dem!

Produkt Recension


Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv en recension

Övrig information


Mängd 1ST
Kompatibilitet ZTE
ursprungsort Kina
Varumärke ZHWCOMM
Våglängd 1310nm/1550nm
Modell Nummer Optisk fiber modul

Liknande produkter