Micro HSS Twist Borrning Bitar Rakt Skaft Elektriska Metall/Trä/Plast Borr Uppsättning Verktyg 1/4 Hex Skaft 1,5 mm-6.5 mm

kr21.88

Produktbeskrivning


1ST 1,5 mm-6.5 mm Micro HSS Twist Borrning Bitar Rakt Skaft Elektriska Metall/Trä/Plast Borr Uppsättning Verktyg 1/4 Hex Skaft

Specifikationer:

Material: HSS

Färg: Guld, Silver

Antal: 1 st

Borr Storlek:1,5 mm, 2 mm, 2,5 mm, 3 mm,3,2 mm, 3,5 mm, 4 mm, 4,5 mm, 4.8 mm, 5 mm, 5,5 mm, 6 mm, 6.5 mm

1. Användning: Övningar Korrekt Och Ren Hål I Metall, Trä Och Plast Och Så Vidare.

2. Bra Utförande: Titan Nitrit Beläggning Gör Borr Mer Hållbara.

3. Material: Gjord Av HSS Material Som Är Slitstarkt Och Hårt.

Anteckningar:

1. Vänligen Tillåtna 1-3mm Skillnader på Grund av Manuell Mätning, Tack!

2. På Grund Av Skillnaden Mellan Olika Skärmar, Vänligen Förstå Att Bilden Kanske Inte Återspeglar Den Faktiska Färgen På Objektet.

Om feedback

1.Om du är nöjd med våra produkter, Kan du ge oss 5 Stjärnor Din tillfredsställelse och positiva feedback är mycket viktigt för oss.Vänligen lämna positiv feedback och 5 stjärnor, om du är nöjd med våra varor och tjänster.Om du har några problem med våra produkter eller tjänster, är du välkommen att kontakta oss först,innan du lämnar negativ feedback.Vi kommer att göra vårt bästa för att lösa eventuella problem och ge dig den bästa kundservicen.Vi kommer att ge dig en positiv feedback efter att ha mottagit betalningen.Om du inte är nöjd med ditt objekt, vänligen kontakta vår Kundtjänst.

2.Vi upprätthålla en hög standard av förträfflighet och strävar efter 100% nöjda kunder!Feedback är mycket viktigt att Vi ber dig kontakta oss omedelbart INNAN du ger oss neutral eller negativ feedback, så att vi på ett tillfredsställande sätt kan lösa ditt problem.

Det är omöjligt att ta upp frågor om vi inte vet om dem!

Betalning

1.Vi accepterar Alipay,Paypal, West Unionen, till TT.Alla stora kreditkort accepteras genom säker betalning processor SPÄRRADE.

2. Betalning måste ske inom 3 dagar från beställning.

3. Om du inte kan kassan omedelbart efter auktionen nära, vänta några minuter och försök igen Betalningar måste göras inom 3 dagar.

Om frakt

1. FRAKTKOSTNADEN. (Förutom vissa länder och APO/FPO)

2. Beställningar som behandlats tid efter det att betalning kontroll.

3. Vi skickar bara till bekräftad för adresser.Din beställning adress MÅSTE MATCHA din leveransadress.

4. Bilderna som visas är inte själva artikeln och för din referens.

5. TJÄNSTEN TRANSIT TID tillhandahålls av transportören och utesluter helger och helgdagar.Leveranstider kan variera, särskilt under semesterperioden.

6. Om du inte har fått din försändelse inom den tid, vänligen kontakta oss.Vi kommer att följa sändningen och komma tillbaka till dig så snart som möjligt med ett svar.Vårt mål är att kunden är nöjd!

7. På grund av beståndens status och tid skillnader, vi kommer att välja att skicka ditt objekt från vår första tillgängliga lager för snabb leverans.

8. Vi säljaren är inte ansvarig för importtullar, köpare är ansvariga för det.Eventuella tvister som orsakas av detta är oskäligt.

9. BR köparen lämna cpf eller cnpj, det kommer att bli bättre för dig att få det snabbare.

Retur Och Återbetalning

1. Du har 7 dagar på dig att kontakta oss och 30 dagar på dig att returnera den från den dag den kom in.Om det här alternativet är i din ägo mer än 7 dagar, anses som används och VI KOMMER INTE att FRÅGA DIG EN ÅTERBETALNING ELLER ERSÄTTNING.Det finns INGA UNDANTAG!Frakt kostnad präglas av både säljaren och köparen i hälften.

2. Alla returnerade varor MÅSTE VARA i original förpackning, och du MÅSTE FÖRSE oss med frakt tracking nummer, specifika orsaken till returen, och din po#.

3. Vi kommer att återbetala DIN FULLSTÄNDIGA VINNANDE BUD BELOPP, vid mottagandet av varan i sitt ursprungliga skick och förpackningar med alla komponenter och tillbehör ingår, EFTER att BÅDE Köparen och Säljaren avbryta transaktionen från Andreassonsakeri.se.ELLER, du kan välja att ha en ersättare.

4. Vi kommer att stå för alla kostnader för frakt om produkten(s) (är) inte som utlovat.

Produkt Recension


Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv en recension

Övrig information


Längd 62-119mm
Hjälp PCB Drillng
Användning Trä Borrning
DIY Leveranser Träbearbetning
Material Stål Med Hög Kolhalt
Typ Rakt Skaft
Varumärke FURONGHUA
Modell Nummer Twist Drill

Liknande produkter