12st Kaco Limited Edtion Bläckpatron Bärbar Röd Grön Brun Sjön-blue Fountain Pen Bläckpatroner med Metall

kr62.90

topp

Produktbeskrivning


12st Kaco Limited Edtion Bläckpatron Bärbar Röd Grön Brun Sjön-blue Fountain Pen Bläckpatroner med Metal Box-Paketet innehåller:12st bläckpatron(2 lådor)

modname=ckeditor

SHPPING VILLKOR

1.Objekt är nomarlly levereras efter 1-5 arbetsdagar efter betalning bekräftelse.

2.Artiklar levereras av Andreassonsakeri.se Standard Frakt , Andreassonsakeri.se Premium Frakt; de flesta länder att komma inom 15 till 35 bussiness dagar.Leveranstiden beror på destination och andra faktorer,det kan ta upp till 60 dagar.

3.Fraktkostnaden innefattar inte eventuella skatter vid import,köpare är ansvariga för tullar.

4.Om du vill få varan snabbare,vänligen kontakta oss för att betala eventuella ytterligare kostnader för frakt, vi kan erbjuda dig följande snabbare leverans sätt:UPS,DHL,Fedex,TNT,DEPX,EMS.Via dessa sätt, kan du få varan inom ca 5-7 arbetsdagar.

RETUR OCH ÅTERBETALNING

1.Inte nöjd med ditt köp eller storleken inte passar, vänligen kontakta oss inom 7 dagar från mottagandet av din beställning.Vi kan fritt utbyte en till dig, men köparen är ansvarig för att returnera frakt kostnad.

2.Fick felaktig produkt, ber vi dig ta en bild på den punkt där platsen har fel och skicka till oss, kommer vi att kontrollera om det är kvaliteten på frågan, och då kommer vi att skicka dig en annan del gratis om det har kvalitetsfråga.

Vänligen kontakta oss om du har några frågor, så ska vi försöka lösa det inom 24 timmar.

FEEDBACK

1.Din tillfredsställelse och positiva feedback är mycket viktigt för oss.Vänligen lämna positiv feedback och 5 stjärnor om du är nöjd med våra varor och tjänster.tack så mycket!!!

2.Om du har några problem om vår produkt eller tjänst , tveka inte att kontakta oss innan du lämnar någon negativ feedback.Vi kommer att göra vårt bästa för att lösa eventuella problem och ge dig den bästa kundservicen.Tack så mycket.

Produkt Recension


Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv en recension

Övrig information


Modell Nummer KACO
Varumärke jinghao

Liknande produkter