NFC-Chip För iPhone 11 Pro Max 8 8 Plus X XS XSM XR Trådlös Laddning Laddning Panel Spole Klistermärke Flex Kabel-Band Antenn Sensor

kr53.03

Mobiltelefon Delar

Produktbeskrivning


NFC-Chip För iPhone 8 8 Plus X XS XSM XS Max Trådlös Laddning Laddning Panel Spole Klistermärke Flex Kabel-Band Antenn Sensor Del Ersätter AAA

Egenskaper: Kvalitet: Hög Kvalitet Nya AAA-Passar För: iPhone 8 / 8 Plus / X NYA Ankomst: NFC För iphone XS / XS Max är original välj rätt modell för din iphone ,olika modell NFC är helt olika.Storlek: ca. 67 mm*55mm*1mm

Vad finns i paketet: 1 st * NFC

Foton Visas Som Nedan:

1.Om Order till Brasilien, läs påminnelse enligt nedan:

① .Brasilien Inlägg tillfälligt meddelat att det kommer att ta ut en avgift av R$15 (ca US$3.5) per order för alla internationella paket som hanteras av tullen från augusti 27 / 2018, lokal tid.Denna avgift betalas av köparen .Denna avgift skall betalas inom 30 dagar eller paket kommer att förstöra eller returnera.

2. .Online Kundtjänst:

① Av M-Delar: Alla frågor skall vara besvarade inom 24 timmar Vår tid online:

Kina Beijing Tid(GMT+8): 9:00A.M.- 11:00P.M.

Ryssland Moskva Tid(GMT+3): 4:00A.M.- 6:00P.M.

Brasilien Brasilia Tid(GMT-3): 10:00P.M.- 11:00A.M.

Frankrike Paris-Tid(GMT+1): 2:00A.M.- 4:00P.M.

Spanien Madrid Tid(GMT+1 ): 2:00A.M.- 4:00P.M.

Italien Roma Tid(GMT+ 1): 2:00A.M.- 4:00P.M

② Av Alibaba: Endast köparens konto kan ställa frågor:

Arbetstid:

Måndag - fredag: 9:00-17:30 (Kina Beijing Tid,GMT+8)

Helgen: 24 timmar

Produkt Recension


Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv en recension

Övrig information


Design BAR
QC Testade en vara och en innan packning
Kompatibel Varumärke Apple iPhone
Varumärke felfial
Modell Nummer För iPhone 8 8Plus X XS XS Max
Kvalitet Hög Kvalitet Nya AAA

Liknande produkter