Försäljning Shopping klädaffär Mode Vägg Dekaler Vinyl Klistermärken Konsten Väggmålning skyltfönster Dekoration Citat Försäljning Inredning ZS49

kr62.47

Heminredning

Produktbeskrivning


en.Material: miljö giftfri pvc; b.Storlek (1 tum =2,54 cm ) : 62 cm bred x 42cm lång ;82 cm bred x 56cm lång c.Rum: Sovrum, vardagsrum, Barn, Dagis ,Kontor d.Våra dekaler är die cut så det finns ingen bakgrund .Bakgrundsfärgen kommer att vara din vägg färg.e.Storlek klistermärke som visas på bilden kan vara större eller mindre än storleken på den faktiska posten.f.Färger kan bli lite olika beroende på din bildskärm.g .Package: Oftast ingår klistermärke, överföring av film och instruktion.

Hur att använda (Det är inte skal och hålla dekaler.Du måste använda transfer papper att hålla det.Transfer papper är återanvändbara och är tillsammans med väggen citat dekal i paketet.Snälla, gör det att följa instruktionerna ):

Sätta överföring av film på toppen av wall sticker, sedan skrapa på ytan av mönstret med en kort igen och igen; Skär den i bitar, om det behövs.Skär bort den extra delar. avlägsna skyddsplasten på den överföring av film försiktigt från papper, klistra på väggen, och att skrapa på ytan av mönstret igen. avlägsna skyddsplasten på den överföring av film försiktigt från vägg dekal.

N OTERA observera: om luft bubbla uppstår, peta med en nål; För stora väggdekaler, 2 eller fler personer krävs för att hålla den perfekt, se till att tillämpa etiketten på en slät yta, INTE en texturerad en.Det är INTE rekommenderat att hålla sig på tapeten.

Produkt Recension


Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv en recension

Övrig information


Modell Nummer Die Cut Väggdekaler
Klassificering Golvet Klistermärken
Varumärke FARLEOPARD
mönster Plan Vägg Dekal
Scenarier VÄGG
Specifikation Single-piece Package
Tema mönster
Censurera Kod ZS74
Stil Moderna
Material PVC

Liknande produkter