1/2/4 St VF3500 Filter Tvättbara Ersättning för Ridgid 3-4.5 Liter Våt Torr Dammsugare HY99 MA15

kr128.12

topp

Produktbeskrivning


1/2/4 St VF3500 Filter Tvättbara Ersättning för Ridgid 3-4.5 Liter Våt Torr Dammsugare HY99 MA15

Funktioner:

1. Veckat greaten design: Kan fånga upp 99% av alla partiklar 1/2 mikron i storlek och större.

2. Robust 3 lager av material: Perfekt för att samla in vardagens smuts, gips damm, cement damm och sågspån.

3. Tvättbara och återanvändbara: Det veckade papperet filter är fullt tvättbara och återanvändbara om torkat ordentligt.

4. Lätt att installera: fastening system gör ditt filter installeras eller tas bort snabbt, säkert och enkelt, inga verktyg eller hårdvara behövs.

5. Fällor vardagens smuts plus fina partiklar som gips och cement damm

6. Det rekommenderas att försiktigt skölja filtret med vatten och låta det torka helt innan du installerar för användning.

Specifikationer:

För RIDGID 3 TILL 4,5 LITERS VAKUUM: (WD3050, WD4070, WD4080, WD4522, 4000RV, 4500RV)

1/2/4 x Filter

Vi levererar till hela Världen (Utom i vissa länder och APO/FPO).Vi skickar bara till bekräftad för adresser.Din beställning adress MÅSTE MATCHA din leveransadress.Beställningar som behandlats tid efter det att betalning kontroll.Vi kommer att skicka paket från Kina med luft via post.Leveranstiden beror på Bärare Frakt, Tull och Efter Avsändande av destination och andra faktorer.De flesta paket kan tas emot i 20 arbetsdagar (4 veckor).Se nedan för leverans i tid för insamling av kvantitativa data:

Vi accepterar E-post förfrågningar om returer inom 7 arbetsdagar från mottagandet av din beställning.Om objektet är i din ägo mer än 7 dagar, anses som används och vi kommer inte att fråga dig en återbetalning eller ersättning.Om du inte är nöjd när du har fått varan, var vänlig och returnera det inom 7 dagar för byte eller pengarna tillbaka.Vänligen kontakta oss för en återgång guide innan du returnerar den.Alla returnerade varor MÅSTE VARA i original förpackning, och du MÅSTE FÖRSE oss med frakt tracking nummer, specifika orsaken till returen, och ditt order ID.Om objektet är defekt i 3 månader, Vi kommer att skicka dig en ersättningsprodukt utan extra kostnad, eller erbjuda återbetalning efter att vi fått den defekta varan.Om produkten är defekt efter 3 månader, kan du fortfarande skicka tillbaka det till oss.Vi kommer att skicka dig ett nytt efter att ha fått den defekta varan.Men du behöver betala för den extra fraktkostnaden.Du samtycker till att alla av de ovan listade politik vid beställning på Andreassonsakeri.se!Om du är nöjd med våra produkter och tjänster, vänligen ge oss en positiv återkoppling med 5-stjärniga översyn som är mycket viktigt för oss.Vi kommer vara mycket tacksam om du kan lämna ditt riktiga känslan här.Om du inte är nöjd med artiklar eller våra tjänster, vänligen kontakta oss innan du lämnar någon feedback, vi kommer att lösa problemet omedelbart, tack!Vänligen Meddelande till oss från 9:00.till 18:00. (GMT+8) på måndag till lördag .Om du har några frågor, skicka ett meddelande till oss och ge oss en chans att hjälpa dig.Alla meddelanden kommer att besvaras inom 1 arbetsdag (utom helgdagar i Kina).Om du inte har fått svar, vänligen nytt skickat ditt meddelande och vi kommer att svara dig så snart som möjligt.Vi ber om ursäkt för sent svar under helgdagar (ingår söndagar).

Produkt Recension


Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv en recension

Övrig information


Ursprung KN-nr(Ursprung)
Varumärke Aihogard
Modell Nummer 177281

Liknande produkter